Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник розраховує, що ухвалені поправки до Регламенту Верховної Ради щодо порядку зняття недоторканності з народного депутата, запрацюють найближчим часом.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив журналістам у кулуарах парламенту.

На переконання Олійника, ці поправки мають бути застосовані до людей, які побили в сесійній залі народного депутата від ПР Володимира Малишева.

«Я наполягатиму, щоб всі механізми були застосовані в ситуації, коли нашого колегу побили тут на робочому місці. Потрібно ставити питання про зняття недоторканності і притягнення до відповідальності», - заявив нардеп.

Він повідомив, що Малишев зараз перебуває в залі, де йому надають медичну допомогу.

«Як все сталося, я не бачив, але я з колегами ставитиму питанняч про притягнення до відповідальності всіх, хто порушив закон, і без різниці - свій чи чужий», - заявив Олійник.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 16 січня, парламент ухвалив Закон №3883 «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України», яким удосконалено порядок надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання чи арешт народного депутата.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116