Опозиція блокує ухвалення бюджету, який передбачає виділення понад 22 млн грн компенсацій роботодавцям, котрі надають молодим фахівцям перше робоче місце. На цьому акцентував увагу народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Євген Балицький, повідомляє прес-служба ВР.

«Лідерам опозиції потрібні безробітні мітингувальники на майдані, а не працевлаштовані працівники. Опозиція блокує ухвалення бюджету, який передбачає виділення понад 22 млн грн компенсацій роботодавцям, котрі надають молодим фахівцям перше робоче місце», - заявив політик.

«Як і в 2004 році, опозиція обманює молодь. Замість того, щоб допомогти молодим українцям у збереженні та створенні робочих місць, вожді майдану намагаються відняти навіть право на перше робоче місце. Всім зрозуміло: не буде компенсацій за надання першого робочого місця - директор фірми навряд чи візьме на роботу молодого недосвідченого спеціаліста», - зазначив він.

Парламентарій звернув увагу на те, що «робочі місця створюються, якщо у регіонів є кошти на розвиток. Проект держбюджету-2014 передбачає, що Державний фонд регіонального розвитку буде збільшено, порівняно з 2013 роком, майже в 4 рази. Значить, зростуть темпи будівництва, прийдуть інвестиції, які забезпечать громадян роботою. Дії опозиції провокують зростання безробіття».

«Мінімальна заробітна плата у 2014 році буде підвищуватися в три етапи і зросте на 18% порівняно з показниками 2013 року. У той же час, в деяких країнах ЄС (Греція, Іспанія, Португалія) мова йде про зниження соціальних стандартів. Там підвищення мінімальних зарплат заморожено під тиском ЄС», - додав депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

105