Цивільна дружина президента Франції Валері Тріервейлер була госпіталізована через те, що прийняла дуже велику дозу ліків. Про це журналу «Пуен» повідомили її родичі.

При цьому вони категорично відкинули версію, що мова йде про спробу самогубства. «Валері лише взяла пару зайвих таблеток», - повідомив один з її близьких родичів.


Трієрвейлер випила ліки у п'ятницю після розмови з Франсуа Олландом з приводу його стосунків з актрисою Жюлі Гайе. Приводом для з'ясування стосунків стала публікація журналом Closer матеріалу, в якому стверджується, що у президента Франції протягом кількох місяців існував таємний зв'язок з актрисою, повідомляє «ИТАР-ТАСС».
 

За даними «Пуен», наступного ранку після прийняття ліків у Трієрвейлер почалася сильна блювота і жінку госпіталізували. За даними інших ЗМІ, у супутниці президента при надходженні в лікарню було відмічено різке зниження тиску, ознаки перевтоми і похмурий настрій. У публікації під назвою «Валері Трієрвейлер: трагедії загадкової жінки», журнал наводить слова самої Тріервейлер, яка заявила: «Мені все ставлять в провину, навіть мою госпіталізацію».

За даними телеканалу BFM, 14 січня лікарі провели консиліум і рекомендували цивільній дружині французького лідера продовжити курс лікування в лікарні.

За відомостями «Пуен» і газети Le Parisien, історія з публікацією тверджень про новий любовний зв'язок Франсуа Олланда стала для Трієрвейлер «справжнім шоком».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146