Народний депутат України, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що найближче оточення Віталія Кличка вже давно повинно було дистанціювати свого лідера від націоналістичної «Свободи», а, можливо, і взагалі вивести його з майдану, повідомляє прес-служба ПР.

«Брудна політична боротьба між лідерами «помаранчевої» команди Ющенка і Тимошенко на тлі сьогоднішніх чвар у трійці так званих лідерів опозиції між Кличком, Яценюком і Тягнибоком виглядає, як дитячі пустощі. Не встиг Віталій Кличко відновитися після політичного нокауту, у який, на думку політологів, його відправив Арсеній Яценюк поправкою до закону, що «перекриває кисень» на шляху балотування в президенти, як другого «нокаутуючого удару» завдав ще один його конкурент з опозиційного табору - Олег Тягнибок: на будівлі Київської міської ради був вивішений портрет Бандери. Іншими словами, Олег Тягнибок дуже тонко і розумно, по суті, приклеїв портрет Бандери до емблеми партії «УДАР». Оскільки опозиція єдина, таким чином, він забруднив у націоналістичному, неофашистському і неонацистському лайні світлий образ великого боксера», - сказав Чечетов.

«Це дуже тонкий, дуже витончений удар по Віталію Кличку. Я впевнений, що креативники Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока даремно гроші не отримують, і буде ще один, третій удар по лідеру «УДАРу», після якого можуть відбутися його політичні похорони. Більше того, у мене склалося враження, що найближче оточення Віталія Кличка його не захищає, а політично «зливає». Вже давно воно повинно було дистанціювати свого лідера від націоналістичної «Свободи», а, можливо, і взагалі вивести його з майдану», - резюмував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253