Президент України Віктор Янукович за результатами чергового засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів підписав доручення, підготовлене спільно Кабінетом Міністрів і Координаційним центром з проведення економічних реформ, з урахуванням додаткових пропозицій членів Ради, що надійшли до Адміністрації Глави держави.

Про це повідомив радник Президента України, керівник Головного управління з питань міжнародних відносин, виконавчий секретар Ради Андрій Гончарук, повідомили у прес-службі Глави держави.

За його словами, документ покликаний сприяти подальшому вдосконаленню державних механізмів з метою поліпшення інвестиційного клімату в Україні та залучення якомога більшого обсягу іноземних інвестицій в економіку нашої держави.

Реалізація зазначеного доручення буде забезпечуватися відповідальними виконавцями у взаємодії з фахівцями тематичних робочих груп Ради («Банківські та фінансові послуги», «Високі технології та електронне урядування», «Енергетика», «Інтелектуальна власність», «Промислове виробництво та розвиток інфраструктури», «Сільське господарство»).

«Секретаріат Ради буде здійснювати постійний моніторинг цього процесу», - запевнив Гончарук.

«Успішна імплементація доручення сприятиме прискоренню проведення економічних реформ у банківській та енергетичній галузях; вирішенню нагальних проблемних питань, що стримують ефективний розвиток економіки України, зокрема у сфері земельних і майнових відносин», - зазначив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165