Перший заступник міністра внутрішніх справ України генерал-лейтенант міліції Віктор Дубовик представив особовому складу УМВС Херсонської області нового керівника - полковника міліції В'ячеслава Писаренка, який раніше очолював Департамент транспортної міліції МВС України.
 
 

Дубовик подякував колишньому керівникові УМВС області Валерію Литвину за роботу та зазначив, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко вирішив призначити саме його на відповідальну посаду начальника Департаменту транспортної міліції.

Представляючи нового керівника міліції Херсонщини, Дубовик зазначив, що полковник Писаренко досвідчений керівник, професіонал, який має значний досвід практичної та управлінської роботи в органах внутрішніх справ. Перший заступник міністра побажав новому начальнику успіхів на новій посаді, зберегти кадровий потенціал і примножити кращі традиції херсонської міліції.

У свою чергу Писаренко висловив подяку за довіру та запевнив присутніх, що під його керівництвом міліція Херсонщини і надалі буде гідно виконувати завдання, поставлені Президентом України, урядом і міністром внутрішніх справ.

У своєму зверненні до особового складу Писаренко націлив підлеглих на плідну роботу і висловив сподівання на тісну і конструктивну співпрацю з керівництвом області та правоохоронними структурами.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257