На українських дорогах почастішали випадки вандалізму, повідомляє прес-служба Державної служби автомобільних доріг.

Так, дві відеокамери з обладнанням відеоспостереження та основним метеорологічним обладнанням були викрадені на Житомирщині. Крім того, майже 20 дорожніх знаків пошкоджені в Кіровоградській та Хмельницькій областях за перші два тижні 2014 року.

«Камери та обладнання відеоспостереження, а також основні складові аналогової метеостанції, встановлені на ділянці км 227 +875 автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп для постійного інформування учасників руху та підвищення рівня їх безпеки, були викрадені зі щогли опори з шестиметрової висоти», - йдеться в повідомленні.

Інші прояви вандалізму сталися на Кіровоградщині і в Хмельницькій області, де невідомі пошкодили близько 20 дорожніх знаків: 7 - на автомобільній дорозі Т-24-01 Городище-Новоукраїнка-Бобринець-Устинівка Кіровоградської області, та комплект знаків зимової тематики, встановлений на під'їзді до м. Хмельницький, км 191 автомобільної дороги Н-03 Житомир-Чернівці.

За інформацією Служби автомобільних доріг зазначених областей, відносно кожного з фактів порушено кримінальну справу.

«Укравтодор» звертається до користувачів автомобільних доріг з проханням не вчиняти актів вандалізму, берегти державне майно і пам'ятати, що від наявності в певних місцях сучасного обладнання та дорожніх знаків залежить безпека руху не тільки автомобілістів, але і пішоходів», - йдеться в повідомленні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141