У Вінницькій області міліція затримала п'яного водія-втікача, який на пішохідному переході збив на смерть чоловіка. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.
 
Згідно з повідомленням, співробітники ДАІ спільно з працівниками карного розшуку затримали 21-річного водія «ВАЗ», який у Немирові на пішохідному переході збив 37-річного місцевого жителя.
 

«Потерпілий переходив проїжджу частину дороги у встановленому місці - на пішохідному переході, коли на нього налетіла «сімка». Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці пригоди», - наголошується в повідомленні.

Автопригода сталася близько шостої години вечора на вулиці Горького біля одного з супермаркетів Немирова. Лікарям, яких викликали свідки ДТП, врятувати потерпілого не вдалося. Отримані тілесні ушкодження виявилися не сумісними з життям.

Номер автомобіля правопорушника працівники Державтоінспекції дізналися від перехожих, на очах у яких сталася аварія. На одній з вулиць міста було знайдено авто з пошкодженнями, характерними для ДТП. Самого ж водія міліціонери затримали, коли той намагався втекти з районного центру на попутці. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років. Триває розслідування.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206