Донецька Міліція розшукує зловмисників, які вчора, 14 січня, скоїли розбійний напад на банківське відділення. Про це повідомляє прес-служба Донецького ГУ ГУМВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням, напад скоєно на відділення банку «Credit Agricole», постраждалих немає, грошові кошти викрадені не були.

 

«О 17.00 двоє невідомих у масках увійшли в приміщення банку. Охоронця вони змусили лягти на підлогу, і один з нападників утримував його в цьому положенні. Другий дістав з пакета, принесеного з собою, молоток і спробував розбити захисну скляну перегородку, за якою знаходилася каса. Скло було пошкоджене, однак розбити його зловмисникам не вдалося», - наголошується в повідомленні.

За попередньою інформацією, нападники стріляли в стелю з невстановленої зброї. Помітивши, що співробітники банку натиснули кнопку охоронної сигналізації, обидва розбійники втекли. В цілому вони знаходилися в приміщенні банківського відділення 10 секунд.

За даним фактом слідчим відділом Київського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч.3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Співробітниками міліції вилучено молоток, який зловмисники кинули на місці події.

На даний момент встановлюються обставини події. Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення та затримання підозрюваних.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173