Прем'єр-міністр України Микола Азаров розкритикував представників опозиції за блокування роботи парламенту. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, він заявив, відкриваючи засідання уряду.

«Україні потрібно довести до логічного кінця реформи, а не зривати зміни так званою революцією. В Україні є штучно інспіроване політичне протистояння, яке триває лише завдяки провокаціям з боку опозиції і, на жаль, підтримки окремих іноземних діячів. За весь цей час Майдан не породив жодного конструктивного проекту для країни, не зробив жодної корисної справи для людей. Навпаки, Майдан, підштовхнувши на неправомірні дії, вже зламав долі окремих людей і багатьом ще може зламати», - заявив він.

Також прем’єр розкритикував представників опозиції за блокування роботи парламенту. «Ті, хто блокує роботу Верховної Ради, продовжують працювати проти України. Вони не людей слухають, а свої амбіції, вони захищають не людей, а свою політичну кар'єру, побудовану виключно на провокації та напруженості в суспільстві. Пройшло досить часу, щоб українці і люди за кордоном переконалися: країна живе не тими гаслами, якими намагаються зомбувати людей на Майдані», - зазначив Азаров.

Крім того, він додав, що в Україні немає суспільного конфлікту і соціального протесту, як у багатьох інших країнах.

Як раніше повідомляв ForUm, народні депутати від опозиційних фракцій другий день поспіль блокують трибуну парламенту.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

328