У Слов'янську Донецької області колишній лікар-психіатр викрав із супермаркету коробку для пожертвувань з грішми, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням відомства, в одному з місцевих супермаркетів стояли дві коробки для пожертвувань, які перебували на пакувальному столі, недалеко від виходу. Через кілька годин після відкриття охорона магазину помітила, що одна коробка зникла. Переглянувши відео з камери спостереження, співробітники закладу побачили, як невідомий чоловік віком близько 50 років взяв її зі столу і вийшов на вулицю. В той же день викрадач повернувся в магазин і хотів викрасти і другу коробку з пожертвами. Охорона супермаркету непомітно натиснула кнопку тривоги і зловмисника затримала міліція.

Затриманий виявився місцевим жителем 1964 року народження, який раніше не мав проблем із законом, і городяни знали його з позитивної сторони - 20 років він пропрацював лікарем-психіатром у міській лікарні. Як він пізніше пояснив, гроші йому були потрібні для придбання алкоголю, і 145 грн, викрадені у першій коробці, він витратив саме на ці цілі.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ч.1 КК України (крадіжка), колишньому лікареві-психіатру загрожує до 4 років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

103