Співробітники міліції затримали в Києві 17-річного жителя Львова за адміністративне правопорушення - дрібне хуліганство і непокору правоохоронцям.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю столичного управління МВС, вчора, 14 січня, близько 18:00 співробітники Державтоінспекції, які забезпечували безпеку дорожнього руху на Бессарабській площі, стали свідками конфлікту двох невідомих чоловіків.

Після сварки вони влаштували бійку, співробітники міліції почали рознімати хлопців.

«Під час цього один з конфліктуючих бризнув інспектору ДАІ в обличчя з газового балончика і зник у напрямку Майдану Незалежності. Через кілька сотень метрів правоохоронці наздогнали чоловіка і доставили його до Шевченківського райуправління міліції для з'ясування всіх обставин події», - йдеться в повідомленні.

Згодом до райуправління міліції прибули народний депутат України від ВО «Свобода» і адвокат. За їхньої присутності співробітники міліції склали відносно затриманого 17-річного львів'янина адміністративні матеріали за статтями КУпАП №173 (Дрібне хуліганство) та №185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Затриманого після складання процесуальних документів відпустили під особисте зобов'язання народного депутата щодо явки неповнолітнього в районний суд і передачі його в подальшому батькам.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158