В Луганській області відкрито кримінальне провадження щодо жителя Луганська, який обстріляв на дорозі з пневматичного пістолета автомобіль. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ Луганської області.
 
Згідно з повідомленням, на автодорозі Знам'янка-Луганськ-Ізварине в місті Молодогвардійськ нарядом ДПС був помічений автомобіль «Рено», який рухався в зустрічному напрямку і подавав сигнали світлом фар.
 

Співробітники ДПС звернули увагу, що водій і пасажири у відкриті вікна автомобіля розмахували руками і вказували на автомобіль «GREATWALL HOVER», який їхав перед ними. Співробітникам ДПС водій «Рено», громадянин РФ, повідомив, що з даного автомобіля велася збройна стрільба по його автомобілю.

Водій автомобіля «GREATWALL HOVER», побачивши, що патрульний автомобіль розвернувся і прямує в його бік, прискорив рух, проте невдовзі зупинився. За даними міліції, автомобілем керував ніде не працюючий мешканець Луганська.

Як з'ясувалося, він стріляв з пневматичного пістолета, оскільки, нібито водій «Рено» підрізав його автомобіль, і він таким чином вирішив його провчити.

Автомобіль «Рено» отримав механічні пошкодження: розбите скло і фару, є вм'ятини на номерному знаку і кузові.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК України «Хуліганство», ведеться слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181