Суд засудив колишнього першого заступника Долинського міського голови до 8 років позбавлення волі за хабарництво в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області з посиланням на заступника прокурора області Миколу Салюка.

«Зібрані прокуратурою по кримінальному провадженню докази підтвердили в судовому розгляді факт отримання чиновником хабара. Проаналізувавши їх, суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив посадовцю покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади строком на три роки. Крім того, засудженому суд змінив запобіжний захід з застави на утримання під вартою», - сказав він.

Салюк також зазначив, що прокуратура вважає вирок суду законним та справедливим, а міра покарання відповідає тяжкості вчиненого злочину.

Нагадаємо, чиновника викрили на хабарі у 50 тис. грн на початку поточного року. Вказану суму він вимагав та отримав від директора приватного підприємства за прийняття рішення про надання дозволу на розміщення тимчасових об'єктів торгівлі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141