Житель Маневицького району, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, напав з ножем на дільничного інспектора міліції, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю управління МВС у Волинській області.
 
Капітан міліції Віталій Оксенюк знаходився на території обслуговування зі службовими документами у форменому одязі. На головній вулиці села він зауважив 24-річного місцевого жителя, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювався, грубо порушував громадський порядок.
 
Міліціонер підійшов до хлопця і зробив йому зауваження, після чого останній накинувся на нього з кулаками.
 
 
«Через кілька секунд капітан побачив у руках зловмисника ніж. Міліціонер зас
тосував прийоми рукопашного бою і затримав порушника. Однак той встиг пошкодити дільничному формений одяг і поранити руку», - йдеться в повідомленні.
 

«Затриманий неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, зараз перебуває під адміністративним наглядом, - розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. - В його кримінальній біографії є судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжку».

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Затриманий пояснив, що пішов на такий вчинок тому, що недолюблює міліціонерів.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201