У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що Київ планує найближчим часом відновити переговори з Євросоюзом щодо підписання Угоди про асоціацію.

«Ми очікуємо, що найближчим часом такі консультації будуть продовжені», - повідомив на брифінгу директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

За його словами, перерва в консультаціях була пов'язана з різдвяними святами і тепер Київ розраховує на якнайшвидше відновлення переговорів, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За словами представника МЗС, євроінтеграція залишається стратегічним пріоритетом України, і саме з ним пов'язані всі реформи, які проводяться в країні.

«Коли саме ця Угода буде підписана, я думаю, покажуть найближчі місяці, впродовж яких проходитимуть консультації між Україною та ЄС», - сказав Перебийніс.

Він нагадав, що під час цих консультацій Київ розраховує на досягнення взаємоприйнятних умов імплементації цього документа.

Як повідомляв ForUm, перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов раніше висловив упевненість в тому, що Угода про асоціацію і ЗВТ з ЄС буде підписана в стислі терміни.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274