Політики, які закликають блокувати Верховну Раду і не голосувати за держбюджет, діють злочинно по відношенню до України та її громадян. На це звернула увагу народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Ганна Герман в ефірі телеканалу «Рада».

Народний депутат висловила надію на те, що в четвер буде проголосований держбюджет України на 2014 рік: «Дуже сподіваюся на те, що ми це зробимо. Дуже сподіваюся, що люди не прислухаються до тих політиків, які закликають ігнорувати голосування за бюджет, які закликають блокувати парламент. Така позиція приведе Україну та мільйони українців у відверті злидні, пенсіонери не зможуть отримувати пенсії, працюючі люди не зможуть отримувати зарплати, не працюватимуть лікарні, дитячі садки і так далі. Штовхати Україну в такий хаос, в таку убогість злочинно».

«І політики, які закликають не голосувати за бюджет, діють злочинно по відношенню до України, вони штовхають її до громадянської війни. Але цього ми не допустимо, цього не допустить влада, Партія регіонів і всі здорові сили в парламенті», - додала вона.

Герман висловила надію, що у Верховній Раді пануватиме мир і злагода. «Парламент у нинішній важкій ситуації повинен стати основним майданчиком для компромісу, для консенсусу і для об'єднання українського суспільства», - переконана вона.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147