Учора, 14 січня, у Старокостянтинові Хмельницької області для припинення масової бійки в одному з розважальних закладів міліціонери застосували зброю, повідомили Forum'у в прес-службі Департаменту ДСО при МВС України.

Отриману інформацію оператор ПЦС негайно передала наряду групи затримання. Вже через три хвилини правоохоронці прибули на місце події, де виявили бійку, в якій брали участь близько 30 осіб.

Згодом з'ясувалося, що відвідувачі закладу спочатку просто весело проводили час, а потім почали поводитися неадекватно і влаштували бійку, тому персонал закладу був змушений негайно звернутися за допомогою до міліції.

Правоохоронці намагалися вгамувати надмірно агресивний натовп, але учасники бійки на зауваження міліціонерів не реагували, зате почали проявляти агресивні дії і щодо них.

Особливо агресивно поводилися троє чоловіків, які не тільки брали участь у бійці, але і підбурювали інших забіяк до активних дій проти міліціонерів охорони.

Щоб зупинити надмірно розлючених чоловіків, правоохоронцям довелося зробити два попереджувальні постріли в повітря, на що невідомі відреагували ще більш агресивно - шарпали правоохоронців за формений одяг, намагалися пошкодити службовий автомобіль і заволодіти табельною вогнепальною зброєю.

Оскільки правопорушники розійшлися не на жарт, правоохоронці були змушені поранити одного з найактивніших учасників бійки в ногу.

У результаті міліціонери затримали трьох активних учасників бійки і доставили в райвідділ міліції, одному з них була надана медична допомога. Зараз відомо, що всі троє затриманих були раніше судимі. Наразі за даним фактом проводяться слідчі дії. Після затримання трьох основних підбурювачів бійки більшість її учасників негайно покинула заклад, а деякі навіть продовжили відпочинок, ніби нічого й не сталося.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151