Міжнародна федерація футбольних асоціацій (FIFA) визнала найкращим гравцем світу 2013-го року Кріштіану Роналду. Про це було оголошено на урочистій церемонії, що відбулася в Цюріху (Швейцарія) 13 січня.
 

На це звання після багатоступеневого відбору претендували три фіналісти конкурсу - нападник «Барселони» і збірної Аргентини, чотириразовий володар «Золотого м'яча» Ліонель Мессі, форвард мадридського «Реала» і збірної Португалії, а також володар «Золотого м'яча»-2008 Кріштіану Роналду, і хавбек «Баварії» і збірної Франції Франк Рібері, повідомляє «УНІАН».

Крім того, Мануель Нойєр визнаний найкращим голкіпером, найкращими захисниками 2013-го стали Філіп Лам, Серхіо Рамос, Тьяго Сілва і Даніель Алвеш, найкращими півзахисниками - Андрес Іньєста, Хаві, Франк Рібері, а найкращими нападниками - Кріштіан Роналду, Златан Ібрагімович і Ліонель Мессі.

Приз Ференца Пушкаша «найкрасивіший гол» був вручений Златану Ібрагімовичу.
Найкращим тренером року став екс-наставник мюнхенської «Баварії» Юпп Хайнкес, який зі своєю командою став переможцем чемпіонату німецької Бундесліги, володарем Кубка Німеччини і переможцем Ліги чемпіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1470