Опозиція, втрачаючи владу над євромайданом, намагається звернути на себе увагу. Для цього в хід йдуть різного роду провокації - біля Святошинського суду була чистої води провокація.

Таку думку в коментарі телеканалу «Рада» висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

«Опозиція хотіла картинку, от і створила провокацію. На жаль, це не закінчиться. Вони шукатимуть безглузді причини для створення конфліктів в розрахунку на те, що якась частина суспільства їх підтримає. Але вони можуть переграти себе, - зазначив експерт. - Так, у нас є радикально налаштована частина населення, але вона невелика. Основна маса українців думає про олів'є, сім'ї, зарплати. Їх не цікавить, хто і де побився».
На його думку, у випадку незгоди з рішенням суду у справі «васильківських терористів» опозиція повинна була діяти законними шляхами, зокрема, з допомогою подачі апеляції або касації.

У той же час біля Святошинського райвідділу була провокація правоохоронців на силові дії.
Охріменко також звернув увагу на неузгодженість дій лідерів євромайдану.

«Де два українці, там три гетьмани. Те ж саме ми спостерігаємо в опозиції, кількість лідерів зростає. Сьогодні ми бачимо Луценка, завтра можуть з'явитися ще кілька. При цьому достатньо створити провокацію, показати, які вони жертви режиму. Але який це лідер, якщо він адекватно не може вести бесіду?» - підсумував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208