Ігнорування владою дій опозиції призвело до того, що остання виглядає посміховиськом. Головне завдання опозиції - зберегти обличчя при поганій грі. Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив директор Інституту стратегічної політики Юрій Кочевенко.

«Банальне ігнорування дій опозиції, затягування призвело до імпотентності, неможливості реально керувати процесами з боку опозиції. Вона не може ніяк закликати до штурму, ні розпустити майдан», - сказав він.

Експерт поскаржився, що на євромайдані відсутній єдиний центр прийняття рішень.

З одного боку, за його словами, діють три лідери опозиції, з іншого - координаційна рада майдану.

Коментуючи нещодавні сутички «Беркута» і мітингувальників навколо Святошинського райвідділу, політолог звернув увагу, що подібні конфлікти виникають в момент затихання протестів.

«Як тільки йде заспокоєння в суспільстві, коли здається, що ось-ось все начебто налагодилося, емоції пройшли і можна почати домовлятися, щось відбувається. Відбувається якийсь імпульс, який виводить все на нове коло протистояння», - зауважив він.

У зв'язку з цим Кочевенко підкреслив, що радикалізація настроїв, поляризація суспільства може призвести до гострого громадянського протистояння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148