Ленінський районний суд Севастополя обрав співробітникові батальйону патрульної служби, який застрелив чоловіка на Приморському бульварі, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста.

Слідством встановлено, що вранці 9 січня під час конфлікту, що несподівано виник, підозрюваний вистрілив у потерпілого, внаслідок чого останній помер.

З місця події співробітник БПС зник, але пізніше - близько 9:00 - подзвонив у міліцію і повідомив про подію, вказавши своє місцезнаходження.

Того ж дня підозрюваний був затриманий. За результатами огляду він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, встановлено особу вбитого.

«Це чоловік 1981 року народження, який був зареєстрований у с. Фронтове, але вів безпритульний спосіб життя», - повідомили в прокуратурі.

Наразі у кримінальному провадженні допитані свідки, накладено арешт на зброю співробітника БПС, з місця події вилучені речі вбитого, призначено низку експертиз. Розслідування триває. За результатами досудового слідства будуть встановлені причини та всі обставини події.

Як повідомляв ForUm, 9 січня близько 5.00 на Приморському бульварі в Севастополі було виявлено труп чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129