Трьох жінок, які постраждали під час пожежі на Харківській ювелірній фабриці, сьогодні виписали з лікарні. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на головного лікаря лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова Олену Ковальову.

За її словами, пацієнтки опікового відділення почуваються задовільно, тому їх сьогодні виписали додому. Ще двох постраждалих унаслідок пожежі, які знаходяться в опіковому відділенні, планують виписати протягом поточного тижня.

Чоловік, який отримав травми під час падіння з висоти, сьогодні буде переведений з реанімації в загальну палату відділення політравми. Він при свідомості, розмовляє, самостійно харчується.

Ще один потерпілий переведений для подальшого лікування та реабілітації в Інститут патології хребта та суглобів ім. Н. Ситенка.

Як повідомляв ForUm, унаслідок пожежі на території харківського заводу «Хартрон», що сталася 8 січня, загинули дев'ятеро осіб.

Керівнику підприємства, на якому сталася пожежа, направлено повідомлення про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, яке призвело до загибелі людей).

За клопотанням слідчих і процесуальних керівників Київський районний суд Харкова виніс рішення про затримання підозрюваного у кримінальному провадженні за фактом пожежі на ювелірній фабриці з метою доставки його в суд для вирішення питання про обрання запобіжного заходу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

718