Верховна Рада повинна створити тимчасову слідчу комісію, яка об'єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть відповіді суспільству. Про це йдеться у заяві народного депутата від фракції Партії регіонів Віталія Грушевського щодо подій на погоджувальній раді в понеділок, 13 січня.

Політик також закликав своїх колег у парламенті об'єднати зусилля щодо розгляду та прийняття державного бюджету України.

«Сьогоднішні події на погоджувальній раді, на жаль, підтвердили, що в основі дій лідерів опозиційних сил лежать особисті амбіції, а не державницький підхід. Кількість вимог і ультиматумів, висунутих останнім часом тим, хто вважає себе лідерами народу, не піддається підрахунку», - цитує слова нардепа його прес-служба.

«Досить вводити людей в оману! Досить дурити людей організаціями незрозумілих і незрілих політичних акцій. Досить використовувати обґрунтоване прагнення українського народу до суттєвих економічних змін у догоду своїм бажанням особистої влади», - додав Грушевський.

Він зазначив, що дії опозиційних лідерів мають на меті або повне руйнування цілісної й об'єднаної української держави, або виконання умов і замовлень спонсорів цих лідерів.

«Прошу кожного народного депутата, незалежно від політичної сили, бути зваженим і відповідальним за свої слова і вчинки. Верховна Рада повинна працювати - створити тимчасову слідчу комісію, яка об'єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть відповіді суспільству. І найголовніше - об'єднати зусилля щодо розгляду та прийняття державного бюджету України заради людей, які повинні отримувати заробітні плати, пенсії, соціальні виплати, і програми економічного розвитку країни», - резюмував народний депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130