Підозрюваного у справі за фактом пожежі на ювелірному заводі в Харкові оголошено в розшук з метою доставки його до суду та обрання міри запобіжного заходу, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

«Наразі в інтересах слідства і для запобігання поширення фактичних відомостей, спотворення достовірних даних персональна інформація підозрюваного не розголошується», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що сьогодні особа, прізвище якої називалося в ЗМІ як підозрюваного, ним не є, і в розшук не оголошувалася.

Як повідомляв ForUm, унаслідок пожежі на території харківського заводу «Хартрон», що сталася 8 січня, загинули дев'ятеро осіб.

Керівнику підприємства, на якому сталася пожежа, направлено повідомлення про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, яке призвело до загибелі людей).

За клопотанням слідчих і процесуальних керівників Київський районний суд Харкова виніс рішення про затримання підозрюваного у кримінальному провадженні за фактом пожежі на ювелірній фабриці з метою доставки його в суд для вирішення питання про обрання запобіжного заходу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129