Зміни в чинне законодавство, ініційовані депутатом від партії «Батьківщина», роблять остаточно неможливим балотування лідера партії «УДАР» Віталія Кличка у президенти України у березні 2015 року. Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Вищий адміністративний суд України відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування за внесення змін до Податкового кодексу щодо так званої поправки Кличка, яка була підготовлена депутатом від «Батьківщини». На думку політологів, за цим депутатом стояв лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк. Такі зміни в законодавство, ініційовані депутатом від «Батьківщини», а фактично Яценюком, на думку експертів, роблять остаточно неможливим балотування лідера «УДАРу» Віталія Кличка в президенти у березні 2015 року», - цитує його слова прес-служба ПР.

«Арсеній Петрович хоч і не боксер, але на політичному рингу він, по суті, нокаутував легенду українського боксу Віталія Кличка і перекрив йому кисень на шляху балотування в президенти. Сьогодні Кличкові не позаздриш. Арсеній Петрович може пити шампанське - його політичний удар нижче пояса легенді українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети. Кличко в політичному нокауті, а пан Яценюк торжествує», - резюмував Чечетов.

Нагадаємо, у прийнятому 24 жовтня законі про внесення змін до Податкового кодексу України, що стосується обліку та реєстрації платників податків, була підтримана поправка, згідно з якою «у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, що не проживає в Україні». В «УДАРі» ухвалення даного закону назвали провокацією проти лідера фракції Віталія Кличка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2837