Співробітники Державтоінспекції задокументували факт керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння депутатом Луганської обласної ради.


Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю облуправління МВС, вчора, 12 січня, близько 01.15 в районі стадіону «Авангард» на вул. Оборонній у Луганську співробітники ДАІ зупинили «Деу Ланос».
 
Під час бесіди з водієм вони запідозрили, що водій знаходиться в стані алкогольного сп'яніння.
 
 

«Проходити медичний огляд на місці за допомогою приладу Drager водій відмовився. Йому було запропоновано пройти медичний огляд у наркологічному диспансері Луганська», - йдеться в повідомленні.

Результати медичного огляду підтвердили, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння - 2,5 проміле алкоголю в крові.

На водія автомобіля в присутності свідків був складений адміністративний протокол за порушення п.2.9 ПДР (управління автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння) за ст. 130 КУпАП.

Автомобіль «Деу Ланос» був поміщений на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів з допомогою евакуатора (згідно зі ст. 2652 КУпАП).

Як виявилося, водій є депутатом Луганської обласної ради, секретарем постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молоді і спорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197