Міліціонери затримали «охоронця» наметового містечка на Михайлівській площі в Києві, який перебував у розшуку за скоєння крадіжок та вирощування і зберігання наркотиків, повідомили Forum'у в УЗГ МВС.

Працівники міліції Херсонської області розшукували 49-річного уродженця Хмельницької області за скоєння низки крадіжок та вирощування конопель.

«До скоєння цих злочинів чоловік вже неодноразово був судимий і востаннє звільнився з місць позбавлення волі у 2009 році. Останнім часом працював пастухом в одному з сіл Херсонщини. Але, ймовірно, такої роботи було мало, тому «заробляв» на життя ще й крадіжками, а також вирощував наркотичне зілля», - йдеться в повідомленні.

Міліція затримала чоловіка у Києві. Той пояснив, що ще 26 листопада приїхав на акцію на Майдані Незалежності, а згодом влаштувався охоронцем наметового містечка на Михайлівській площі.

«Це вже не перший розшукуваний, якого правоохоронці затримують під час масових акцій у столиці. У кінці грудня співробітники УБОЗ Закарпаття затримали чоловіка, якого розшукували за скоєння шахрайських дій», - підкреслили в міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156