Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник повідомив, що ситуація з мокрими снігопадами в Україні знаходиться під контролем, повідомляє прес-служба міністра.

«У зв'язку з мокрими снігопадами в окремих областях України, комунальні служби в регіонах повинні працювати в посиленому режимі і забезпечити своєчасне очищення доріг й обробку їх посипальними матеріалами, щоб запобігти ожеледі», - наголошується в повідомленні.

Згідно з повідомленням, на ранок 13 січня оперативно-диспетчерською службою Мінрегіону позаштатних ситуацій не зафіксовано.

Він поінформував, що у 2013 році закуплено 309 одиниць комунальної спецтехніки, а всього до роботи в зимовий період підготовлено понад 6,5 тис. одиниць комунальної техніки. Крім того, в регіонах укладені договори з підприємствами і організаціями всіх форм власності на залучення понад 5000 одиниць додаткової спеціалізованої техніки для прибирання від снігу вулиць та доріг у населених пунктах. Ця техніка закріплена за вулицями і дорогами в населених пунктах і готова приступити до роботи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

98