Міністерство курортів і туризму Криму спільно з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування продовжує роботу щодо паспортизації туристичних об'єктів півострова, згідно з формою 1-ТР, повідомляє Курортно-інформаційний центр.

Згідно з інформацією Управління рекреаційних ресурсів кримського курортного відомства, станом на 1 січня 2014 року паспортизовано 602 туристичних об'єкти, у тому числі 238 об'єктів розміщення, 176 об'єктів харчування, 45 музеїв, 43 об'єкти культурної спадщини, 38 об'єктів природно-заповідного фонду та 16 сакральних пам'яток.

Найбільшу кількість туристичних об'єктів паспортизовано в Ялті (120), Феодосії (98), Євпаторії (60) та Алушті (59).

«При цьому, найбільший відсоток паспортизованих засобів розміщення спостерігається в місті Саки - 87% і в Чорноморському районі - 57%, найменший - у Ленінському - 4% і Роздольненському - 7% районах. Найбільша кількість об'єктів культурної спадщини та об'єктів харчування-у Феодосії. 12 і 28 відповідно. Найбільша кількість об'єктів природно-заповідного фонду-в Ялті», - зазначили в управлінні рекреаційних ресурсів.

У 2014 році Міністерство курортів і туризму Криму спільно з профільними відомствами продовжить здійснювати моніторинг туристичних трас, розташованих на території півострова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

102