Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 3 по 10 січня.

«Від барикад в нашій країні не додасться ні хліба, ні масла, ні м'яса, ні басейнів. Будуть тільки збитки і руйнування. Ось це ми повинні усвідомити. Все в наших руках, все в наших головах», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про масові акції протесту.

«Багато хто думає, що на Майдані - збіговисько варварів і вандалів, а виявляється, це нелюди і фашисти!» - регіонал Михайло Чечетов про активістів Майдану.

«Будемо базікати, один одного звинувачувати, нічого хорошого з цього не вийде», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про взаємні звинувачення влади і опозиції.

«Другою бідою стала невихованість і недалекоглядність частини лідерів української опозиції, які продовжують перетворювати столицю України в якусь резервацію, брудний смітник», - міністр освіти і науки Дмитро Табачник про Майдані.

«У нас ви кожну хвилину можете очікувати прояви нетактовності і хамства», - міністр освіти і науки України Дмитро Табачник про Автомайдан.

«Життя політичних гопників сповнене пригод. То ветеранів 9 Травня мучать, то пам'ятники ламають, то в морду отримують. Романтика», - голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін про представників ВО «Свобода».

«Якщо пан Яценюк дуже хвилюється, звідки у 52-річного Захарченка маєток, то він би показав свій, і розповів, як він на півтора десятка років молодше Захарченка нажив такий палац», - міністр освіти і науки України Дмитро Табачник про особняк лідера «Батьківщини» Арсенія Яценюка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1389