Президент України Віктор Янукович привітав жителів Сумської області з 75-ою річницею з дня утворення області, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ваш регіон успадкував багату духовність та культуру Слобожанщини, зберіг непереможний дух козацької звитяги, партизанських подвигів та героїзму. Княжий Путивль, гетьманська столиця Глухів стали знаменними центрами формування української державності. Славну історію краю продовжують сучасники - на виробництві, в полі, в освітніх і медичних установах ви забезпечуєте соціальне благополуччя і достаток», - йдеться у привітанні.

За словами Президента, Сумська область впевнено демонструє соціально-економічний і культурний прогрес, позитивну динаміку у промисловості, сільському господарстві та залученні інвестицій.

«Високо ціную внесок кожного з вас у розвиток багатої Української держави і висловлюю подяку за плідну роботу. Бажаю міцного здоров'я, благополуччя, життєвих сил і нових звершень на благо Сумщини і в ім'я всієї України», - підкреслив Глава держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164