Київська міська державна адміністрація не буде оплачувати комунальні послуги, надані будівлі мерії з 1 грудня 2013 року.

Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, під час робочої наради в Київському зоопарку, заявив виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко.

«Ми повідомили всі підприємства, що надають комунальні послуги КМДА, що з 1 грудня ми ніякі послуги не оплачуємо», - акцентував він.

За словами Голубченка, мітингувальникам варто знайти того, хто оплатить компослуги, оскільки без рішення суду ці кошти з міського бюджету виділятися не будуть.

Крім того, ПАТ «Київенерго» повідомило КМДА про існуючу заборгованість, і в разі несплачення наданих послуг, електрику в будинку мерії відключать.

Нагадаємо, 1 грудня активісти масових протестів у столиці зайняли будівлю КМДА. З цього моменту вона знаходиться під їхнім контролем, а працівники міськадміністрації не проводять свою діяльність належним чином.

11 грудня бійці спецпідрозділу «Беркут» здійснили спробу звільнити КМДА від мітингувальників, однак активісти не дозволили силовикам потрапити всередину будівлі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143