Керівники Автомайдану вибачилися перед власником будинку, який вони вважали власністю голови Міністерства внутрішніх справ Віталія Захарченка. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Дії активістів біля «будинку Захарченка» були кваліфіковані слідчими як хуліганство. Керівники Автомайдану пообіцяли власникові будинку більше не заподіювати шкоди його майну.

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олександра Гнатіва, слідчими в рамках раніше відкритого кримінального провадження здійснювалося розслідування хуліганських дій, що мали місце в с. Підгірці Київської області.

«Тоді учасники Автомайдану двічі обклеювали паркан і ворота домоволодіння, а також кілька днів пікетували будівлю, яка, на їхню думку, належить міністру внутрішніх справ України», - йдеться в повідомленні.

Слідчі встановили, що вказаний будинок главі МВС не належить.

Сьогодні, 9 січня, в міліцію звернувся власник цього будинку. Він подав заяву про припинення досудового розслідування за фактом хуліганських дій у його будинку.

Своє звернення власник домоволодіння пояснив тим, що зустрічався з керівниками Автомайдану. Вони вибачились і пообіцяли більше не завдавати шкоди майну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154