У 2014 році в Україні повинна на повну потужність запрацювати програма активізації економіки. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«В Україні повинна неухильно запрацювати Програма активізації розвитку економіки. Це - категорична вимога Президента України. Це прорахований нами шанс через 5-10 років мати конкурентоспроможну промисловість і аграрний сектор», - сказав Азаров.

«Головне тут - сконцентрувати всі можливі фінансові ресурси на успішних проектах, в першу чергу, мова йде про модернізацію промисловості і виробництва. І компромісів або затягування тут вже бути не може. Я вимагаю, щоб протягом місяця були усунені причини гальмування інвестицій у підприємства і галузі, визначені в Програмі активізації економічного розвитку», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, 27 лютого 2013 року Кабінет Міністрів України завершив тримісячну роботу над Державною програмою активізації економіки на 2013-2014 роки.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126