У Донецьку знайдено тіло 35-річної жінки, яка зникла 1 січня.

Як повідомляє прес-служба Донецького міськуправління МВС, за підозрою у вбивстві затриманий її співмешканець.

Про зникнення молодої жінки заявила її мати. Вона розповіла, що 31 грудня донька поїхала святкувати Новий рік до подруги і не повернулася. Через кілька днів мати звернулася в міліцію. Правоохоронці протягом двох днів знайшли тіло зниклої.


«Було встановлено, що 35-річна мешканка м. Моспіно сказала матері неправду і замість того, щоб поїхати до подруги, поїхала відзначати Новий рік зі своїм 47-річним співмешканцем. Мати не схвалювала відносин з чоловіком, який зловживав алкогольними напоями і до того ж не раз піднімав руку на дружину. Тому зустрічі з коханим були нерегулярними: потерпіла то жила з ним на орендованих квартирах, то йшла від нього», - повідомили в міліції.

В новорічний вечір в процесі розпивання спиртного між коханцями спалахнула сварка, в ході якої чоловік двічі вдарив жінку кулаком в обличчя, а потім виніс непритомну дівчину у двір будинку і скинув у питний колодязь вниз головою. Повернувшись і побачивши, що вона мертва, чоловік втік і переховувався в посадках.

Відразу після того, як за місцем його проживання було виявлено тіло потерпілої, у ході оперативних заходів його затримали. Чоловік зізнався у скоєнні злочину. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Причина смерті потерпілої встановлюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157