У 2014 році Міністерство курортів і туризму Криму спільно з профільними відомствами продовжить здійснювати моніторинг туристичних трас, розташованих на території півострова, повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму АРК .

«Враховуючи важливість проведення заходів щодо забезпечення безпечних умов відвідування туристами об'єктів, розташованих в гірничо-лісовій частині Криму, робоча група з моніторингу туристичних трас продовжить роботу в 2014 році. Також буде здійснюватися моніторинг стану еколого-освітніх стежок, розташованих на території об'єктів природно-заповідного фонду», - повідомила начальник управління рекреаційних ресурсів Міністерства курортів і туризму АРК Наталія Шереметьєва.

За її словами, інформація про результати роботи, а також пропозиції щодо подальшого благоустрою туристичних трас та еколого-освітніх стежок планується представляти в Раду міністрів Криму раз на півроку.

Так, у минулому році було проведено моніторинг стану туристських трас Бахчисарайського, Сімферопольського, Алуштинського, Судакського, Білогірського і Ялтинського регіонів.

В цілому підкреслено задовільний стан перевірених об'єктів: усунено наслідки каменепадів, оновлено маркування, частково встановлено інформаційні щити, огорожі та парапети, лавки, сміттєзбірники та туалети в зонах місць відпочинку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

104