В місті Городище Черкаської області по гарячих слідах правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав маленького колядника, повідомили у секторі зв'язків з громадськістю УМВС в Черкаській області.

Згідно з повідомленням відомства, в одному з магазинів міста Городище чоловік вкрав гаманець у 9-річного хлопчика. Розраховуючись за покупку, дитина з необережності поклала гаманець з грошима на прилавок.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, при опитуванні свідків, перегляді записів відеокамер спостереження встановила особу зловмисника - ним виявився 28-річний безробітній хлопець. Під час розмови з працівниками міліції чоловік зізнався, що були потрібні кошти, щоб купити горілки.

За даним фактом слідчим відділом Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Нагадаємо, на Закарпатті побили колядника. Встановлено, що потерпілий, зайшовши в один з дворів, попросив води. «В цей час вийшов один з гостей будинку і завдав чоловікові тілесних ушкоджень, з якими останній звернувся за допомогою до медиків», - йдеться в повідомленні міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

115