Депутат від фракції «УДАР» у Київраді Олексій Давиденко обізвав «дебілами» і «варварами» активістів «Свободи», які під час пікету розмалювали і обклеїли наклейками столичний ресторан «Егоїст».

«Вважаю тих, хто палить готелі, знищує ресторани і оскверняє фасади та стіни будинків - дебілами, варварами і головними ворогами нашої майбутньої перемоги і цивілізованого майбутнього України», - написав ударівець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє «Обозреватель».

Давиденко зазначив, що не хоче жити «в такій Європі з такими свободами, такою демократією і таким народовладдям».

«Не знаю, як і чим цей вчинок повинен був допомогти нашій мирній революції, але точно знаю, що з кожним днем завдяки таким «розминковим витівкам» ми втрачаємо все більшу кількість наших прихильників, тих, які освічені, інтелігентні і розумні люди, тих, які не хочуть брати участі в погромах і розкуркуленні, тих, які не сприймають сусідство з насильством заради чого-небудь», - наголосив депутат Київради.

Давиденко також запропонував розпочати «процес чищення рядів і організації залізної дисципліни під час проведення масових акцій і маніфестацій», якщо даний інцидент черговий раз не спишуть на провокаторів.

Нагадаємо, активісти «Свободи» зіпсували написами вхід в столичний ресторан «Егоїст», який нібито належить в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка. Директор ресторану «Егоїст» поскаржився на дії свободівців в Печерське райуправління міліції Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

120