За фактом пожежі на території ВАТ «Хартрон» у Харкові відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Згідно з повідомленням, керівництво прокуратури Харківської області взяло на особливий контроль хід досудового розслідування пожежі, яка сталася сьогодні в Київському районі Харкова.

За даними прокуратури, на робочому місці на момент події знаходилося близько двохсот працівників, 8 загинули, 7-госпіталізовані. Причина загоряння встановлюється.

На місце події виїжджали в.о. прокурора області Володимир Суходубов, прокурор Харкова Євген Попович, співробітники Київського райвідділу міліції, відділу спеціальної міліції ГУМВС України в Харківській області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру за ч. 2 ст . 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей). З числа працівників прокуратури Харкова призначені процесуальні керівники.

Зараз проводиться комплекс необхідних оперативно-слідчих дій із залученням спеціалістів та експертів для з'ясування причин і обставин події.

Нагадаємо, сьогодні під час пожежі на території заводу «Хартрон» загинули 8 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

145