Два загальнонаціональні страйки, оголошені лідером фракції «Батьківщина» Арсенієм Яценюком в кінці минулого року, провалилися. Лідер «Удару» Кличко напередодні закликав оголосити безстроковий всеукраїнський страйк.

Про це в коментарі інтернет-виданню From-UA розповіла народний депутат України VII скликання від фракції "УДАР" Наталія Новак.

На думку політика, після свят населення України перебуває в щасливому стані, тому поки немає потрібного «градуса» і проведення всеукраїнського страйку у найближчий тиждень, за її словами, малоймовірне.

«Якщо поставлена мета організація всеукраїнського страйку, то потрібно працювати з народом України, щоб переконати людей в тому, що крім них ніхто не зможе цього зробити. Окремо взята політична сила, наскільки б потужною вона не була, все-таки обмежена і рамками своєї політичної сили, і ВР, якщо це парламентська політична сила, і рамками співробітництва», - зазначає вона.

Якщо ж мова йде про громадянські акції, то, за її словами, їхнє проведення можливе тільки разом з громадянським суспільством.

«Січень-початок лютого з економічної і політичної точки зору, як правило, «мертвий сезон», - сказала Наталія Новак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189