Інформація, поширена у соціальних мережах і деяких ЗМІ про участь співробітників аеропортів Луганська та Чернівців у всеукраїнському страйку, не відповідає дійсності. Про це кореспонденту Forum'у повідомили представники зазначених підприємств.

Так, у Луганському міжнародному аеропорту офіційно спростували дану інформацію. «Ніхто з членів трудового колективу ні в якому страйку участі не брав. Інформація про страйк Луганського аеропорту - це провокація», - говориться в офіційному повідомленні.

В свою чергу колектив міжнародного аеропорту Чернівців також не розглядав можливість прийняття участі у всеукраїнському страйку. «Не збиралися і не збираємося. Не знаємо, звідки береться така інформація. Ми працюємо в звичайному режимі», - сказали в приймальні на підприємстві.

Крім того, з аеропортом Миколаєва зв'язатися не вдалося, але в Миколаївській обласній державній адміністрації повідомили, що їм нічого не відомо про підготовку страйку.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що лідер партії «УДАР» Віталій Кличко закликав оголосити всеукраїнський страйк - спочатку попереджувальний, а потім безстроковий.

Голова Незалежної профспілки гірників України і Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець заявив, що страйки потрібно проводити на базі дотримання законодавства.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155