У Харкові сталася ДТП за участю службового автомобіля міського управління міліції, внаслідок якої постраждали 7 осіб.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, аварія сталася вчора, 7 січня, близько 22.00. «На перехресті вул. Миру та вул. Орджонікідзе зіткнулися «Мерседес-Бенц Е - 200» і міліцейський «Рено Кенго». Від удару перший автомобіль перекинувся, а другий - в'їхав у стовп», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок аварії постраждали 7 осіб: три міліціонери - співробітники патрульної служби, водій і троє пасажирів «Мерседеса». Всіх доставили в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Важкі травми отримав старший інспектор роти полку патрульної служби, капітан міліції (1977 р.н.). Наразі він перебуває в реанімації. Лікарі визначають його стан як важкий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч.1 ст.286 КК України), прокуратурою області розпочато кримінальне провадження.

На даний момент встановлено, що співробітники патрульної служби на момент ДТП перебували на службі у форменому одязі з табельною вогнепальною зброєю і їхали на виклик з увімкненими спеціальними сигналами.

Проводиться комплекс оперативно-слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, призначено низку експертиз.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

326