Унаслідок сильного снігопаду на північному сході США загинули щонайменше 15 осіб. Таким чином, кількість жертв бурі з 3 січня збільшилася на шість осіб.

Більшість загиблих померли внаслідок дорожніх пригод, причиною яких стали погані погодні умови. Відомо також про жінку з синдромом Альцгеймера, яка замерзла на смерть у штаті Нью-Йорк. Губернатор штату вже звернувся до місцевих жителів з проханням не залишати своїх домівок без особливої необхідності. У Нью-Йорку оголошено надзвичайний стан, повідомляє «Lenta.ru».

Снігопад, що триває кілька днів, пройшов також у Нью-Джерсі, Мічигані, Массачусетсі, Кентуккі, Індіані, Іллінойсі та інших штатах. Через негоду по всьому США скасовано близько двох тисяч авіарейсів, закрито автотраси, потяги ходять зі збільшеними інтервалами. Рятувальники перевіряють вулиці, де можуть перебувати бездомні, щоб надати допомогу у разі, якщо вони її потребують.

За інформацією метеорологів, снігопади в США припинилися і настало похолодання. У деяких районах країни температура опустилася до мінус 23 градусів за Цельсієм. Нові маси холодного повітря рухаються в бік Середнього Заходу з Канади.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2098