Депутати Воловецького району Закарпатської області звернулися до керівників Народного об'єднання «Майдан» та Закарпатського Автомайдану з вимогою не допустити пікетування бази відпочинку, на якій збирається зустріти Різдво Віктор Медведчук з родиною. До звернення приєдналися голови та депутати сільських рад, громадські активісти, інтелігенція району. Про це повідомляє сайт Воловецької районної ради.

«Вважаємо, що це купка провокаторів-самозванців, яких підігрівають політикани-невдахи, які рвуться до влади будь-якими незаконними методами, - прагне влаштувати безчинства, провокації, зганьбити ім'я Віктора Медведчука - почесного громадянина нашого району, шанованої на Воловеччині, Закарпатті і в Україні людини», - сказано у зверненні.

Автори звернення з вдячністю згадують ті добрі справи, які Медведчук зробив для району, будучи головою Адміністрації президента, - були газифіковані села, ремонтувалися школи, лікарні, ФАПи, дитсадки, сільські дороги, допомогу отримували пенсіонери і студенти. «Таке благодіяння запам'ятовується назавжди. Тому всією громадою заявляємо: закарпатці - мирні, толерантні і стримані люди. Але свавілля, знущання та ігнорування чинних законів держави на своїй землі ми не допустимо», - запевнили учасники звернення.

Вони вимагають від керівників НО «Майдан» та Закарпатського Автомайдану зупинити і запобігти намічене, щоб не допустити провокацій з непередбаченими наслідками.

Представники Воловеччини впевнені, що свої політичні ідеї варто відстоювати за круглими столами, на трибунах, у дискусіях і полеміках: «А хуліганити і руйнувати - справа людей слабких і підступних».

Якщо ж керівники акції не відреагують на вимогу, сказано у зверненні, жителі району зуміють самостійно, всіма доступними способами, захистити добре ім'я та авторитет Віктора Медведчука. «Тому на повторення київських витівок не розраховуйте. Добре обдумайте все і припиніть легковажність. Поки не пізно», - підсумували учасники звернення.

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, в Закарпатті активісти будуть пікетувати будинок Медведчука.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

532