Працівники ДАІ затримали вчора водія-правопорушника, який під час спроби втекти скоїв наїзд на правоохоронців. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області.

Згідно з повідомленням, один з нарядів роти ДПС ДАІ, перебуваючи на маршруті патрулювання, намагався зупинити водія «Мерседес - Бенц Е - 270 , який перевищив швидкість. «На вимогу зупинитися водій не відреагував. Правоохоронці переслідували чоловіка, однак той продовжував ігнорувати знаки зупинитись», - зазначають у міліції.

Працівники ДАІ повідомили про ситуацію в чергову частину УДАІ УМВС і викликали підкріплення.

У м. Яремча автомобіль був заблокований працівниками Державтоінспекції. Однак і це не зупинило правопорушника. Внаслідок інциденту двом правоохоронцям були нанесені тілесні ушкодження, пошкоджено також службовий автомобіль .

Водія-правопорушника затримали. Ним виявився 21 - річний мешканець Закарпатської області. Його автомобіль поміщено на штраф-майданчик. Порушника доставили в прокуратуру м. Яремче , стосовно нього вирішується питання про затримання в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом призначено та проводиться службове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

569