Заборгованість з виплати заробітної плати в комунальному підприємстві «Київпастранс» погашено, повідомили в прес-службі КМДА.

Про це заявив заступник голови міськдержадміністрації Михайло Костюк.

«За станом на 31 грудня 2013 року нам вдалося погасити заборгованість з виплати заробітної плати працівникам «Київпастрансу» і увійти в нормальний зарплатний графік. Все це стало можливим завдяки втручанню Президента України та поставленим ним завдань уряду, Міністерству фінансів і Державному казначейству», - наголосив Костюк.

Він подякував транспортникам за їхню сумлінну працю, відданість своїй справі та патріотизм і побажав міцного здоров'я і щастя в новому році.

Кабінет Міністрів додатково виділив бюджету Києва 254,7 млн гривень на заробітну плату працівникам бюджетної сфери.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову до 30 грудня вирішити питання з погашенням заборгованості із зарплат працівникам бюджетних установ Києва.

24 грудня Галина Герега закрила сесію Київради через 10 хвилин після відкриття. В зал у приміщенні Солом'янської райдержадміністрації, де проводилося засідання, зайшли народні депутати від опозиції і затребували пояснити, чому їх не пускали на засідання. Депутати не розглянули жодного питання порядку денного. Вони встигли лише прийняти за основу цю повістку.

Герега заявила, що через зрив сесії Київради бюджетники міста (медики і педагоги) не зможуть отримати муніципальні надбавки за останні місяці цього року, а працівникам «Київпастрансу» не буде погашений борг по зарплаті.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3250