Від імені Громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук заявив, що «Рух буде активно, всіма законними способами боротися за православно-слов'янські цінності, за дружбу й економічне співробітництво з Росією, за інтереси людей, яким чужий вандалізм, хаос, цинізм, заворушення і брехня тих, хто будь-якою ціною бореться за владу для себе».

Сьогодні в Україні формується громадянське суспільство, здатне відстояти демократичні цінності. З кожним днем воно набирає чинності і не сприймає подібних варварських методів «ведення дискусії». Воно готове протистояти і вести боротьбу з агресією, насильством і безчинством.

За фактом протиправних дій біля будинку лідера Громадського руху «Український вибір» Віктора Медведчука його представники подали в органи внутрішніх справ офіційне повідомлення, повідомила прес-служба «УВ».

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення 29.12.2013 групою осіб кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 статті 296 КК України, та розпочато досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270