Сьогодні в місті та області пройдуть перші похорони загиблих. Для постраждалих унаслідок вибухів люди здали понад 100 літрів крові.

В одній з лікарень Волгограда вночі помер чоловік, який тяжко постраждав під час вибуху на залізничному вокзалі 29 грудня. Лікарі боролися за його життя, але врятувати не змогли. Число загиблих унаслідок недільного теракту зросло до 18 осіб.

МНС РФ повідомило ще про одного загиблого під час вибуху, який 30 грудня вранці прогримів у тролейбусі в Дзержинському районі Волгограда. Жертв цього теракту стало таким чином 15.

Особи всіх загиблих встановлені. В цілому постраждали 106 осіб, у лікарнях залишаються 70. У людей рвані рани, опіки, черепно-мозкові травми та інші пошкодження. Не менше 15 постраждалих перевезли до Москви. Їх стан стабільно важкий, кажуть медики.

У Волгограді ведеться спецоперація «Вихор-Антитерор», яка почалася напередодні. Поліція і військові перевірили близько тисячі чоловік, 87 з них затримали і доставили у відділення. У деяких затриманих була при собі зброя. Силовики також перевіряють вокзали, ринки, ресторани, торгові центри та інші об'єкти.

Нагадаємо, у Волгограді вчора вранці, 30 грудня, прогримів вибух у тролейбусі неподалік від ринку в Дзержинському районі.

29 грудня близько півдня прогримів вибух на вокзалі у Волгограді, є жертви. Потужність вибухового пристрою, що спрацював на вокзалі, склала не менше 10 кг у тротиловому еквіваленті.

За матеріалами: «Эхо Москвы»,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122