На місці побиття журналістки Тетяни Чорновіл знаходилося два автомобілі, а не тільки чорний Porsche Cayenne, залишений у Броварах після злочину. Про це повідомив сьогодні на брифінгу чоловік журналістки Микола Березовий

Він підкреслив, що з поля зору випадає другий автомобіль, який був на місці злочину. «Але він був. Ми зробимо все для того, щоб знайти цей автомобіль», - сказав чоловік журналістки.

Березовий не уточнив на прохання журналістів обставини виявлення другого автомобіля, зазначивши, що це може нашкодити спробам його знайти, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Також він звернув увагу на те, що Чорновіл не били ні по ногах, ні по руках, а лише по обличчю і в скроні. Він також зазначив, що виконавців могло ввести в оману те, що Тетяна втратила свідомість, кров потрапила в легені і, можливо, якийсь час дихання не прослуховувалося.

Як відомо, вночі 25 грудня на автодорозі в районі Борисполя Чорновіл побили невідомі.

Правоохоронцями проводиться досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ст.296 «Хуліганство» і 121 «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

В рамках розслідування правоохоронці затримали підозрюваних у скоєнні злочину Олександра Храмцова, Сергія Котенка і його брата Олександра, а також Андрія Насиковського. Прізвище п'ятого затриманого не вказується.

27 грудня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту чотирьом підозрюваним у кримінальному провадженні про побиття Чорновіл. За рішенням суду Храмцов, брати Котенки і Насиковський заарештовані до 23 лютого 2014 року.

На Храмовца зареєстроване авто Porsche Cayenne, яке фігурує на записі відеореєстратора автомобіля Чорновіл.

28 грудня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для п'ятого підозрюваного - 34-річного жителя м. Дніпродзержинськ (Дніпропетровська обл.), який працював в охоронній структурі. З його свідчень випливає, що він особисто брав участь у побитті Чорновіл. Затриманий також розповів, що приїхав у Київ купувати автомобіль Porsche Cayenn.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

331